Nemzetközi foci

Ronaldo mindenkit csendre intett, amikor meglett a BL-indulás

ANDREAS SOLARO / AFP
ANDREAS SOLARO / AFP

29 gólt szerzett Cristiano Ronaldo a Serie A idei kiírásában, és ezzel ő lett a gólkirály. Ronaldónak ez az ötödik gólkirályi címe, korábban a Manchester United játékosaként egyszer, a Real Madrid futballistájaként háromszor lett az adott bajnokság legjobb góllövője.

Ronaldo nem lépett pályára a Juventus utolsó bajnokiján, de a többiek nélküle is kiharcolták a BL-részvételt, 4-1-re verték a Bolognát, de a Juvénak kellett az is, hogy a Napoli otthon veszítsen pontokat a Verona ellen.

Kapcsolódó
Ronaldo nélkül mentette meg a szezont a Juve
Gálázott a torinói csapat, de kellett a Verona segítsége is a negyedik helyhez.

A meccs után a portugál klasszis két képet is megosztott az Instagram-oldalán, az egyiken ő látszik, amint az ujját a szája elé teszi, mintha el akarná hallgattatni a kritikusait, a másikon pedig az ünneplő Juventus-játékosok szerepelnek, és bár elsőre nehéz kiszúrni, de Paulo Dybala mögött ő is feltűnik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Pár napja arról szóltak a hírek, hogy Ronaldo elszállíttatta az autóit Torinóból, és ha nem jött volna össze a BL-indulás, szinte biztos, hogy távozott volna a Juvétól. Kérdés, hogy a mostani fejlemény után hogyan alakul a sorsa, hiszen a szerződése jövő nyárig a klubhoz köti.

Olvasói sztorik