Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Gianluigi Buffonnak esze ágában sincs visszavonulni

Gyakorlatilag Olaszország összes híroldala közzétette, hogy Gianluigi Buffon várhatóan a másodosztályban folytathatja majd pályafutását.

A Juventus veterán kapusa már korábban bejelentette, hogy szezon végén távozik a csapattól és a Coppa Italia döntője volt a búcsúmérkőzése az együttesnél.

Kapcsolódó
Gianluigi Buffon kupagyőztesként távozik a Juventustól
Jól sikerült a búcsúmeccse, csak összejött egy trófea.

Mindezek ellenére a 42 éves játékosnak esze ágában sincs visszavonulni, inkább a hozzá befutó ajánlatok között válogat. Ezek közül a másodosztályú Monza lehet a befutó. Csakhogy közben a Parma elnöke is kitett egy titokzatos Twitter-bejegyzést, amivel esetleg arra utalhat, hogy Buffon visszatér első kupagyőzelmének helyszínére.

Ajánlatokból tehát nincs hiány, alighanem jövőre a Serie B-ben szerepel majd a rutinos kapus, csak ki kell választania, melyik egyesület színeiben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!