Mattia Ozbot/Soccrates/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Gianluigi Buffon szezon végén távozik a Juventusból

Gianluigi Buffon bejelentette, hogy szezon végén távozik a Juventus csapatától. A beIN Sportsnak adott interjúban elmondta a veterán kapus, hogy idény végén távozik, de még nem biztos benne, hogy visszavonul.

A jövőm világos, egy hosszú és gyönyörű korszak zárul le a Juvéval év végén. Nyáron vagy befejezem a játékot, vagy találok egy olyan szituációt, ami motivál, esetleg új élményeket biztosít. Még végiggondolom. Úgy érzem, mindent megtettem a Juvéért és még ennél is többet kaptam vissza

– idézi a Football Italia a Juventus játékosát.

Buffon a Parmában kezdte pályafutását, ahonnan 2001-ben szerződött a Juventusba. Egészen 2018-ig védte a torinói csapat kapuját, majd kissé váratlanul a Paris Saint-Germain játékosa lett. A franciaországi kaland azonban nem vált be, ezért 2019-be visszatért a Juvéba. Búcsúmérkőzése a május 19-i Olasz Kupa-döntő lehet.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!