Nemzetközi foci

Előkerült egy videó, egyből mindenki találgatni kezdett Ronaldo jövőjéről

Pier Marco Tacca / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Pier Marco Tacca / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Bár Cristiano Ronaldo szerződéséből még egy év hátra van, amióta a Juventushoz igazolt, azóta gyakorlatilag állandó téma, hogy megy vagy marad. Most ez főleg így van, mert a Bajnokok Ligájában leszerepelt a csapat, és jelenleg az sem biztos, hogy a következő idényben indulhat sorozatban, csak az ötödik a Serie A-ban, ráadásul nincs saját kezében a sorsa.

Kapcsolódó
Ronaldo édesanyja elárulta, hol játszik a fia jövőre
Elég nagyot szólna ez az átigazolás.

A hét elején a távozásáról szóló pletykák még inkább felerősödtek, ugyanis előkerült egy felvétel, amely alapján az éjszaka egy portugál költöztető cég elszállította a labdarúgó autóit Torinóból. Három éve hasonló történt, utána történt a bejelentés, hogy elhagyja a Real Madridot.

Akárhogy is lesz, Ronaldo torinói karrierje egyelőre megosztóan alakul. A gólokat ugyan ipari mennyiségben termeli, a történelem során először három országban jutott el 100 gólig egy-egy klubcsapatban ( a Manchester United, a Real és Juve mellett még a válogatottban is átlépte ezt a határt), azonban a nemzetközi áttörést nem sikerült elérni vele, most ráadásul a hazai egyeduralma is véget ért a Juvénak. A napokban már olyan hír is volt, hogy esetleg visszatér a Sportinghoz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik