Pier Marco Tacca / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Nemzetközi foci sport

Előkerült egy videó, egyből mindenki találgatni kezdett Ronaldo jövőjéről

Bár Cristiano Ronaldo szerződéséből még egy év hátra van, amióta a Juventushoz igazolt, azóta gyakorlatilag állandó téma, hogy megy vagy marad. Most ez főleg így van, mert a Bajnokok Ligájában leszerepelt a csapat, és jelenleg az sem biztos, hogy a következő idényben indulhat sorozatban, csak az ötödik a Serie A-ban, ráadásul nincs saját kezében a sorsa.

Kapcsolódó
Ronaldo édesanyja elárulta, hol játszik a fia jövőre
Elég nagyot szólna ez az átigazolás.

A hét elején a távozásáról szóló pletykák még inkább felerősödtek, ugyanis előkerült egy felvétel, amely alapján az éjszaka egy portugál költöztető cég elszállította a labdarúgó autóit Torinóból. Három éve hasonló történt, utána történt a bejelentés, hogy elhagyja a Real Madridot.

Akárhogy is lesz, Ronaldo torinói karrierje egyelőre megosztóan alakul. A gólokat ugyan ipari mennyiségben termeli, a történelem során először három országban jutott el 100 gólig egy-egy klubcsapatban ( a Manchester United, a Real és Juve mellett még a válogatottban is átlépte ezt a határt), azonban a nemzetközi áttörést nem sikerült elérni vele, most ráadásul a hazai egyeduralma is véget ért a Juvénak. A napokban már olyan hír is volt, hogy esetleg visszatér a Sportinghoz.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!