Nemzetközi foci

Ronaldo édesanyja elárulta, hol játszik a fia jövőre

GIUSEPPE COTTINI / NurPhoto / NurPhoto via AFP
GIUSEPPE COTTINI / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Beszámoltunk róla, hogy 19 év után nyert ismét bajnoki címet Portugáliában a Sporting, és a lisszaboni csapat elsősége még Cristiano Ronaldo édesanyját is feldobta, aki egy baráti társaságban mulatott.

Kapcsolódó

Ronaldo is erősen kötődik a Sportinghoz, hiszen 16 évesen a klub focistájaként debütált a portugál élvonalban, de csak egy évet húzott le a zöld-fehérek felnőttcsapatában, mert utána leigazolta a Manchester United.

Könnyen lehet, hogy lesz még a Sporting játékosa Ronaldo, legalábbis édesanyja erre utalt a nyilatkozatában.

„Beszélek vele, hogy visszacsábítsam a Sportinghoz. A következő idényben az Alvalade-stadionban játszik majd” – mondta Dolores Aveiro.

Ronaldo szerződése 2022 nyaráig szól a Juventusnál, amelyben szerdán, a Sassuolo elleni bajnokin szerezte a 100. gólját.

Kapcsolódó
Öröm nézni, ahogy Ronaldo lecselezte a védőjét a győztes gólja előtt
A portugál a Manchester United, a Real Madrid és a válogatott után a Juventusban is elérte a száz gólt. Az AC Milan közben 7-0-ra ütötte ki az ellenfelét.

A Juve azonban csak ötödik a Serie A-ban, és ha nem kerül az első négybe, vagyis lemarad a BL-ről, akkor könnyen lehet, hogy az olasz klubnál nem marasztalják majd Ronaldót, aki a nyáron távozhat.

A kiemelt képen Ronaldo az édesanyjával, valamint élettársával, Georgina Rodríguezzel látható.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik