Nemzetközi foci

Öröm nézni, ahogy Ronaldo lecselezte a védőjét a győztes gólja előtt

Marco BERTORELLO / AFP
Marco BERTORELLO / AFP
A portugál a Manchester United, a Real Madrid és a válogatott után a Juventusban is elérte a száz gólt. Az AC Milan közben 7-0-ra ütötte ki az ellenfelét.

Versenyben maradt a Bajnokok Ligája-indulásért a Juventus, miután a torinói csapat 3-1-re nyert a Serie A 36. fordulójában a Sassuolo vendégeként. A folytatás így is nehéz lesz, ugyanis a riválisai mind nyertek a fordulóban, így a Juve az ötödik helyről várja a folytatást, azaz nem a saját kezében van a sorsa.

A szezonvégi távozását bejelentő Buffon kezdett a kapuban, aki a 16. percben büntetőt védett. Ezután Rabiot szerezte meg a vezetést, majd az ő fejese után lépett ki Cristiano Ronaldo, aki szépen átfűzte a védőjét, mielőtt a kapuba gurított volna.

A portugál támadó a Manchester United, a Real Madrid és a portugál válogatott után a Juventusban is elérte a százgólos határt.

A második félidő elején ugyan szépített a Sassuolo, de egy szépen végigvitt támadást követően Dybala ismét kettőre növelte a különbséget, amivel le is zárta a meccset a Juventus.

Kapcsolódó
Ronaldo magára maradt a Juventus öltözőjében
Nem túl jó előjel, amikor amúgy is feszült a hangulat a bajnoki szereplés miatt.

A már bajnok Inter legyőzte az AS Romát, a dobogóért csatázó csapatok közül az Atalanta a Beneventót verte 2-0-ra, míg az AC Milan a Torinón gázolt át: Rebic triplázott, a vendégek pedig 7-0-ra nyertek.

A csapat 2001 májusa után először szerzett legalább hat gólt egy idegenbeli bajnokin. Akkor a városi rivális Intert ütötte ki.

Serie A, 37. forduló

Torino FC-AC Milan 0-7 (0-2)
Lazio-Parma 1-0 (0-0)
Sassuolo-Juventus 1-3 (0-2)
Bologna-Genoa 0-2 (0-1)
Atalanta-Benevento 2-0 (1-0)
Internazionale-AS Roma 3-1 (2-1)
Sampdoria-Spezia 2-2 (1-1)
Cagliari-Fiorentina 0-0

Olvasói sztorik