Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images
Nemzetközi foci sport

A veterán gólgyáros még egy szezont vállal a Serie A-ban

A Sampdoria labdarúgócsapata meghosszabbította Fabio Quagliarella szerződését.

A genovai egyesület keddi közleménye szerint a 38 éves támadó 2022 nyaráig írt alá. Quagliarella pályafutása során csak Olaszországban futballozott, a Sampdoria mellett a Torino, az Ascoli, az Udinese, a Napoli és a Juventus játékosa is volt már. Először a 2006/07-es idényben játszott a Sampdoriában, amelybe 2016-ban tért vissza, összesen 233 mérkőzésen 99 gólt szerzett a klub színeiben, a legutóbbi idényben 13-szor is betalált.

Az olasz élvonalban 500 meccse 177 találat a mérlege, amivel az örökrangsor 14. helyét foglalja el, de további 12 góllal a legjobb tíz közé kerülne. A még aktív játékosok között viszont az első helyen áll, Quagliarellát a 31 éves és 155 gólos Ciro Immobile (Lazio), valamint a 39 éves és 147 gólnál járó svéd Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) követi.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!