FRANCK FIFE / AFP
Nemzetközi foci sport

A francia bajnoktól igazolt új kapust a Milan

Gyorsan megtalálta új kapusát a Milan, miután kiderült, hogy Gianluigi Donnarumma távozik.

Kapcsolódó

A Serie A-ban második helyen végző, és ezáltal a BL-be hét év után visszatérő klub öt évre szerződtette a francia bajnokságot megnyerő Lille kapusát, Mike Maignant.

Az új klubjában a 16-os mezszámot választó Maignan a PSG-nél nevelkedett, majd 2015 nyarán került a Lille-hez, amely most 13 millió eurót kap érte a Milantól, valamint további 5 milliót különféle bónuszok formájában.

A 25 éves kapus végigjárta a korosztályos válogatottakat, és a francia felnőttválogatottban is bemutatkozott tavaly októberben. Most pedig tagja az Eb-n a magyar válogatottal is megmérkőző francia csapatnak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!