Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Elege lett az AC Milan vezetőinek Donnarummából

Az átigazolásokra szakosodott Gianluica Di Marzio szerint az AC Milannak elege lett Gianluigi Donnarumma időhúzásából és nem várnak tovább a szerződéshosszabbításával.

A kapus alapvetően maradni szeretne, de a szerződése június 30-ig érvényes csak a klubbal, ezért kellett volna megállapodásra jutni. Ez azonban nem akar összejönni ügynökével, Mino Raiolával, így a Milan vezetőinek elege lett a tárgyalásokból és nem várnak tovább Donnarummára.

Helyette a francia bajnok Lille kapusát, Mike Maignant szemelték ki, aki 12 millió euróért szerződhet Milánóba, bónuszokkal pedig 15 millióig kúszhat föl az ára. Di Marzio szerint már el is utazott a kapus az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatok elvégzésére Olaszországba.

Donnarumma a hírek szerint így ingyen kerülhet a Juventusba, ahonnan Gianluigi Buffon távozik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!