Massimiliano Ferraro / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Ibrahimovic nélkül kell kiharcolnia a BL-t a Milannak

Zlatan Ibrahimovicot térdsérülés miatt le kellett cserélni a Milan Juventus elleni rangadóján, és a vizsgálatok után kiderült, hogy svéd csatár a hátralévő három fordulóban már nem játszhat. Pedig a Milannak még hajtania kell, hogy beférjen az első négybe, és ezáltal hosszú idő után ismét a BL-ben szerepelhessen.

A Milan a Torinóval, a Cagliarival és az Atalantával találkozik az utolsó három fordulóban, és ha hat pontot szerez, akkor biztosan BL-résztvevőnek mondhatja magát. 

A 39 éves Ibrahimovic mindössze 19 meccsen játszott a bajnokságban, de 15 góljával így is a Milan legeredményesebb játékosának számít. Mivel nemrég reaktiválta magát, így Ibrahimovic a svéd válogatottal ott lehet az Eb-n, úgyhogy a sérülése miatt a skandináv csapatnál is aggódhatnak.

A Football Italia szerint jelen állás szerint nagy az esélye annak, hogy a svédek első csoportmeccsén, a spanyolok ellen még nem léphet pályára, de a lengyel és a szlovák védők kezdhetnek barátkozni a gondolattal, hogy Ibrahimoviccsal is meg kell küzdeniük.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!