Nemzetközi foci

„Semmiben sem szenvedsz hiányt, mégsem elég neked” – Donnarummát az ultrák is elküldték a fenébe

Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images
Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images

Gianluigi Donnarumma elhagyja az AC Milant, miután lejár a szerződése június 30-án és nem tudott megegyezni nevelőegyesületével egy új kontraktusról.

Kapcsolódó

A kapus bevallottan a csapat drukkere, korábban is szó volt róla, hogy ennek ellenére eligazol, most viszont tényleg sor is kerül rá. Mindezek tetejébe még a rivális Juventushoz is tart a hírek szerint. Azok után, hogy az AC Milan vezetőségének elege lett a magas bérigényéből, a szurkolóknál is betelt a pohár.

„Itt vagy te, aki abban a klubban nőtt fel, amelyet elmondása szerint imádott és aki mellett az összes szurkoló ott állt. Te, aki ennek a dicsőséges klubnak a csapatkapitánya lehettél és amellyel a Bajnokok Ligájában játszhattál volna.

22 évesen 6 millió eurót keresve. Semmiben nem szenvedsz hiányt. Luxusautó, gyönyörű ház, yacht és szédítő bankszámla. Mindez mégsem elég neked, mert te ennél többet szeretnél. Abban a hitben, hogy az ügynököd az aranytojást tojó tyúk és megfeledkezve arról, hogy valójában neked dolgozik”

– írta ki Luca Lucci, a szurkolók egyik vezéralakja az Instagram-oldalára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LUCA LUCCI (@lucci_luca) által megosztott bejegyzés

A posztot az acmilan.hu szurkolói oldal szúrta ki és fordította le és hűen visszaadja az olasz drukkerek érzéseit.

Mindazt, amit ma elveszítettél soha nem fogod tudni megvásárolni pénzért. Ez nem más, mint az emberek tisztelete. Az a tisztelet, amikor valaki rád néz és azt mondja rólad: »Ő egy nagyszerű ember!« Nos, Te sohasem leszel az. Te mindig egy hálátlan ember maradsz, egy pénzes srác, egy Raiola-bábú

– zárja nyílt levelét Lucci.

Olvasói sztorik