Nemzetközi foci

Kiénekelték a sajtot a Barcelona szájából, örülhetnek Madridban

Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images
Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Az FC Barcelona hiába vezetett 2-0-ra a félidőben, végül 3-3-ra végzett a Levante vendégeként a La Liga 36. fordulójában.

Jordi Alba beívelését Lionel Messi félfordulatból lőtte kapásból a bal alsó sarokba.

Tíz perccel később Messi már egy remek indítással vette ki a részét egy találatból. Ousmane Dembélé kapta ezt a labdát, amit az alapvonalról pöccintett vissza Pedrinek, aki szinte üres kapura nem hibázta el a lövést.

Térfélcsere után nagyon összekapta magát a Levante és nagyon hamar ledolgozta kétgólos hátrányát. Először Gonzalo Melero fejesgóljával szépítettek a hazaiak.

Majd három percre rá már az egyenlítés is megjött, Jose Morales lőtte ki a bal alsó sarkot egy szép kényszerítőzést követően.

Hamar magához tért a Barca és a nagy letámadás gyorsan góllá érett. Egy labdaszerzés végén Messi szép kiugratását Antoine Griezmann tette tovább szép mozdulattal, Dembélé pedig kilőtte a jobb fölső sarkot.

Ezután megnyugodtak a katalánok, talán túlságosan is, mert a 83. percben a bal szélen felfutó Tono némi szerencsével középre tudta lőni a labdát, amit Sergio León jobb külsővel a kapu jobb oldalába perdített.

Mivel csak egy pontot szerzett a Barcelona, így az Atlético Madrid maradt az első a tabellán, ráadásul a Real Madrid előtt is csak egyetlen pont az előnye és a két fővárosi rivális csak később játszik.Az Atleti szerdán, a Real csütörtökön lép pályára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik