MATTHEW CHILDS / POOL / AFP
Nemzetközi foci sport

Mourinho játékosa majdnem elsírta magát az elveszített rangadó után

Az angol bajnoki szezon egyik nagy kérdése, hogy vajon José Mourinhóval fejezi be az idényt a Tottenham, és ha igen, akkor is marad-e a portugál edző a nyáron. A londoniak még vezették is a Premier League-t a télen, de most már csak a hetedikek, és bár a Bajnokok Ligája-indulásért még versenyben vannak, időről időre jönnek a gyomrosok. Ilyen volt a hétvégén a Manchester United ellen előnyből elveszített rangadó.

Kapcsolódó
VAR-pech: megfelelő kameraállás hiányában nem tudott dönteni a videobíró
Elvettek egy gólt a West Bromwichtól, de vágott még hármat.

A Tottenham oldaláról Szon Hungmin szerezte az egyetlen gólt, ez már a 14. találata volt, amivel egyébként a negyedik a góllövőlistán. Mégis olyan letörten nyilatkozott a lefújás után, hogy majdnem elsírta magát a csapat médiastábjának kamerája előtt.

Nagyon szomorú vagyok… Nem is tudok mit mondani… Nagyon-nagyon sajnálom

– mondta Szon, akinek ezen a ponton csuklott el a hangja.

Ami meglepő a mostani Tottenham kapcsán, hogy már sokadszorra bukik el előnyből, elég csak ezt a mostani Manchester United elleni mérkőzést említeni, vagy hogy a legutóbbi fordulóban a Newcastle Unitedet nem sikerült megverni, pedig 2-1-re a Spurs vezetett. A leglátványosabb pedig alighanem a Dinamo Zagreb elleni Európa Liga-párharc volt: az angol csapat 2-0-ra nyerte az első meccset, de a visszavágót – hosszabbítást követően – 3-0-ra elveszítette.

Az edző ugyanaz, a játékosok másak

– mondta Mourinho a Newcastle elleni döntetlen után, amikor arról kérdezték, hogy miért nem tudja megőrizni előnyét a Tottenham, amikor korábban ez volt a portugál edző csapatinak erőssége.

José Mourinho jelenlegi szerződése 2023-ig szól.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!