Nemzetközi foci

Végre nyert otthon a Liverpool, de a videobíróról beszélnek majd az angolok

Nyolc nyeretlenül megvívott hazai bajnoki után tudott ismét győzni a Liverpool: a Premier League 31. fordulójában az Aston Villát verte a csapat hátrányból fordítva 2-1-re. A vendégek Watkins góljával szereztek vezetést, Szalah egy kipattanót értékesítve egyenlített, Alexander-Arnold pedig már a rendes játékidő letelte után szerezte meg a győztes gólt. A címvédő, amely december közepe óta először nyert otthon a bajnokságban, feljött a negyedik helyre.

Az biztos, hogy ismét lesznek bírálói a videobírónak.

Még az első félidő hajrájában talált be Firmino hazai oldalról, ám visszanézték a gólt, amit végül nem adtak meg les miatt – a hosszas vonalazgatás után tényleg csak milliméterek döntöttek, ráadásul a brazil játékos felkarja lógott a védelmi vonal mögé. Gary Lineker egyből kommentálta is a történteket a Twitter-oldalán: szerinte a VAR napról napra nevetségesebb lesz.

Kapcsolódó
Emberelőnyben kapott váratlan hazai pofont a Manchester City
A Premier League éllovasa kikapott a Leeds Unitedtől.

A Chelsea könnyedén, 4-1-re nyert a Fulham otthonában. A Chelsea – amelynek Lőw Zsolt személyében magyar másodedzője van – már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, ugyanis a szünetben 3-0-ra vezettek.

Premier League, 31. forduló

Liverpool – Aston Villa 2-1 (0-1)

Crystal Palace-Chelsea 1-4 (0-3)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik