Nemzetközi foci sport

Tényleg Diego Maradona szelleme mentett a gólvonalon?

A hétvégén szuperrangadóra került sor az argentin labdarúgó-bajnokságban, a Boca Juniors ugyanis a nagy rivális River Plate-et fogadta.

Kapcsolódó
Brutalitás a török bajnokságban: nyakon rúgta ellenfelét a Denizlispor védője
Özer Özdemir azonnal piros lapot kapott, áldozata csodával határos módon folytathatta a meccset.

A hazaiak Sebastian Villa büntetőjével a 41. percbe vezetést szereztek, ezt a vendégek a 67. percben Agustin Palavecino találatával kiegyenlítették.

A 90. percben elképesztő jelenet játszódott le a hazai kapu előtt: Federico Girotti az alapvonalról valahogy középre kanalazta a labdát, Julián Álvarez nem érte el, de a védő Carlos Izquierdoz fejéről a saját kapu felé pattant.

Esteban Andrada kapus már tehetetlen volt, de a labda – mintha egy láthatatlan falnak ütközött volna – a gólvonalról kifelé pattant.

A mémek azonnal elárasztották a netet, bár a Boca-hívők többsége szerint nincs ebben semmi vicces, csakis Diego Maradona menthette meg egykori csapatát a góltól.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!