GLYN KIRK / AFP
Nemzetközi foci sport

„Diego Maradona halála emberölés volt!”

Nem adja fel a harcot Mario Baudry, Diego Maradona 8 éves fiának ügyvédje, aki ragaszkodik ahhoz, hogy már bebizonyosodott, argentin klasszis halála emberölés volt.

Kapcsolódó
Alkoholt és drogot sem találtak Maradona boncolásakor
A 60 éves korában meghalt argentin futballsztárnál ugyanakkor pszichotróp gyógyszerek jelenlétét kimutatták.

Az argentin tévében folytatott vita során Matias Morla, Maradona ügyvédje kijelentette, Diego természetes halállal halt meg.

Ez nem így van. Az emberölés bizonyított, és minél tovább tart a procedúra, annál inkább hígulnak a bizonyítékok. Bármely országban, más ügyészekkel a bűnösök már börtönben lennének

mondta feldúltan.

Kapcsolódó

A bíróság pénteken kezdte meg a világbajnok futballista két iPhone-jának elemzését, amivel kapcsolatban Baudry értetlenségét fejezte ki, miért csak három hónappal a haláleset után történt meg.

Az ügyvéd a hónap elején azt mondta, attól tartott, hogy a Maradona körüli paraziták megdézsmálhatták a 75 millió fontra becsült vagyon nagy részét.

„Egy kis lakás egy régi ház és két autó mellett mindössze 4 millió font jelent meg a bankszámlákon. Diego sok pénzt keresett, csak az a probléma az, hogy nem volt nála” – nyilatkozta.

Baudry jelenleg Maradona exbarátnőjével, Veronica Ojedával jár, azaz nem csupán ügyvédje, de nevelőapja is a nyolcéves Diego Fernandónak.

Az ügyészség egyelőre öt ember (köztük Leopoldo Luque orvos) ellen nyomoz, hogy kiderítsék, Maradona halála eredhet-e gondatlanságból.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!