Nemzetközi foci

Előkerült Maradona utolsó videóüzenete, meglepően megható

Matthew Lewis/Getty Images
Matthew Lewis/Getty Images

November 25-én egy szívroham után elhunyt Diego Maradona, a labdarúgás egyik legnagyobb legendája.

Kapcsolódó
Meghalt Diego Maradona
A világbajnok labdarúgó az otthonában kapott szívrohamot. 60 éves volt. Az argentin köztársasági elnök háromnapos nemzeti gyászt hirdetett.

A korábbi argentin futballista és edző halálát mindenki gyászolta a sportág kedvelői közül, a Secretos Verdaderos című tévműsor pedig megszerezte Maradona utolsó videós üzenetét. Egy Whatsapp-csoportban látható felvételen a legenda korábbi barátnőjének, Veronica Ojedának aktuális pasijához szól.

Hello Mario, Diego vagyok. Talán hihetetlennek tűnik, de Veronicával jóban vagyunk. Mondta nekem, hogy most veled jár. Viseld gondját neki is és a kis Dieguitónak is, a páratlan kisangyalomnak. Sok fiam van, de ettől hullik ki az összes ősz hajszálam

– idézi a Football Italia a felvételen elhangzottakat.

Kapcsolódó
„Én csak kilencven perc erejéig lehetek példakép. Én mint ideál? Ugyan már, hiszen drogokon élek” – Diego Maradona kettős élete
Diego Maradona az egyik legbalhésabb és legtehetségesebb futballisták egyike volt. Az a fajta zseni, akinek góljait az ellenfél is csak megtapsolni tudta. Úgy élte a bohém királyok életét, ahogyan futballozott: teljes szenvedéllyel.

A szóban forgó Dieguito egy becenév, Maradona és Victoria közös gyermekéről van szó, a hétéves Diego Fernandóról. Ezek voltak Maradona utolsó rögzített szavai.

Olvasói sztorik