Nemzetközi foci sport

Brutalitás a török bajnokságban: nyakon rúgta ellenfelét a Denizlispor védője

Nem nagyon megy a játék a 2020-21-es szezonban a Denizlispor csapatának, de a török labdarúgó-bajnokság egyik kiesőjelöltje meg is nehezíti saját dolgát, ha emberhátrányban fejezi be a mérkőzéseket.

Kapcsolódó
Edzője beszélt a horrorsérülést szenvedett kapus állapotáról
Rui Patríciót saját csapattársa térdelte fejbe, tíz percig ápolták.

Ez történt a vasárnapi mérkőzésen is, amikor az 50. percben – még 0-0-s állásnál – Özer Özdemir brutális szabálytalanságot követett el a Gazientep elleni idegenbeli meccsen.

A 23 éves jobbhátvéd igazi karaterúgással ment a labdáért, de helyette a hazaiak brazil játékosának, Junior Moraisnak a nyakát találta el.

A jelenet elsőre súlyos sérülést sejtetett, a brazilt ápolni is kellett, míg Özdemir azonnal piros lapot kapott, és el kellett hagynia a pályát.

A Denizlispor játékosa elnézést kért a brutális rúgásért, áldozata végül csodával határos módon megúszta komolyabb sérülés nélkül és folytathatta a mérkőzést, amelyet a hazaiak az utolsó húsz percben szerzett két góllal 2-0-ra megnyertek.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!