Muhammed Emin Canik / Anadolu Agency via AFP
Nemzetközi foci sport

Lincseléstől tart, álruhában bujkál Maradona ügyvédje

Matias Morla attól fél, hogy az utcán felismerik, akkor meglincselik, írta az argentin sajtó. A közvélemény Diego Maradona egykori ügyvédjét is okolja a futballsztár tavaly novemberi halála miatt.

Kapcsolódó
„Diego Maradona halála emberölés volt!”
Mario Baudry, Maradona 8 éves fiának ügyvédje szerint más országban a bűnösök már börtönben lennének.

Az elmúlt időszakban napvilágra kerültek telefonbeszélgetések, amelyek más megvilágításba helyezték az ügyet. Mario Baudry, Maradona 8 éves fiának ügyvédje szerint az argentin klasszis halála emberölés volt.

A Nosotros a la manana című reggeli tévéműsorban Lucas Bertero újságíró elárulta, hogy Matias Morla annyira aggódik életéért és egészségéért, hogy megváltoztatta külalakját is.

Azt mondják, hogy nem Buenos Airesben van, de valóban ez nem igaz. Megváltoztatta a külsejét, csak álruhában mer kimenni az utcára. Sapkát húz, olyan autót vezet, amelyet korábban nem használt. Attól fél, hogy az emberek meglincselik

– mondta az újságíró a La Naciónnak.

Morlát azzal vádolják, hogy rossz egészségi állapota ellenére nem akarta, hogy Maradona kórházba kerüljön, de megakadályozta azt is, hogy az egyik lánya elvigye. A rá vigyázó ápolók állítólag sört és marihuánát is adtak az egykori futballistának.

Diego Maradona tavaly november 25-én halt meg szívrohamban. Halálának körülményeit az ügyészség vizsgálja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!