FRANCK FIFE / AFP
Nemzetközi foci sport

Lecserélték a PSG sztárját, amikor kiderült, hogy túszul ejtették a családját

Nagy lehetőséget szalasztott el a PSG, amely befoghatta volna az éllovas Lille-t a francia bajnokságban, de hazai pályán kikapott a Nantes-tól.

Két párizsi játékos, Ángel Di María és Marquinhos különösen feldúlt lehetett, mivel a mérkőzés alatt törtek be hozzájuk. Di Maríát le is cserélték a 62. percben, miután a sportigazgató Leonardo értesítette az edzőt, Mauricio Pochettinót a történtekről.

Az ESPN azt írja, hogy Di María családja otthon volt, amikor a betörők megjelentek a Párizs elővárosában, Neuilly-sur-Seine-ben található házban, és a focista szeretteit túszul ejtették.

Marquinhos végigjátszotta a meccseit, neki a szülei házába törtek be, őket is fogva tartották, de szerencsére az ijedtségen kívül nekik sem esett bajuk.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!