Nemzetközi foci

PSG: Messi vagy Ronaldo egyre megy

Marco BERTORELLO / AFP
Marco BERTORELLO / AFP
Érdekes információt közölt a Le Parisien internetes oldala, a francia lap szerint a Juventus BL-nyolcaddöntős kiesése megnyithatja az utat Cristiano Ronaldo előtt Párizsba.

A portál úgy tudja, amennyiben Kylian Mbappé távozik a Paris Saint-Germainból, a klub Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo aláírásra hajt.

Kapcsolódó
A Juve Ronaldo-dilemmája: évi 30 gól 30 milliós fizetésért, de hol a BL-serleg?
A Juve 2018-ban azért igazolta le klubrekordot jelentő összegért Ronaldót, hogy végre sikerüljön BL-t nyerni. Az elmúlt három évben Allegrit és Sarrit is kirúgta a klub, és most Pirlóval is bántóan hamar elvérzett a BL-ben. Lehet, hogy mégsem Ronaldo volt a kirakós utolsó, még hiányzó darabja?

Azzal, hogy a Juventus egymást követő két szezonban is a legjobb 16 között elvérzett, a klubnál biztosan vérfrissítésre kerül sor. A portugálok 36 éves Európa-bajnokára pedig már nem megoldásként, hanem inkább problémaként tekintenek.

Állítólag ügynöke, Jorge Mendes és Nasszer al-Khelaifi, a PSG elnöke között kiváló a kapcsolat.

Mint két barát, akik között rendíthetetlen a kötelék

– írta a Le Parisien.

Ezért abban az esetben, ha Mbappé nem maradna, a PSG vezetése azt az álmot dédelgeti, hogy meggyőzze Lionel Messit, hogy csatlakozzon Neymarhoz. Amennyiben ez a terv kútba esne, akkor még mindig ott lenne Ronaldo.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik