FRANCK FIFE / AFP
Nemzetközi foci sport

Messinek nagy barátja megtartásával üzent a PSG?

Az argentin Angel Di María egy évvel, 2022 nyaráig meghosszabbította szerződését a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatával.

A 33 éves támadó 2015-ben szerződött az előző idényben BL-döntős francia klubhoz, mellyel azóta 16 különböző trófeát nyert.

Di María eddigi 248 párizsi mérkőzésen 86 gólt és 99 gólpassszt jegyzett, a mostani idényben – minden sorozatot figyelembe véve – 27 találkozón négy gólnál és tíz asszisztnál jár.

A Barcelona elleni BL-visszavágó után Di María hosszasan ölelgette a katalánok sztárját, Lionel Messit, ami után az internetes fórumokon elindult a pletykálgatás, hogy vajon arról győzködte-e a korábban elvágyódó honfitársát, hogy igazoljon Párizsba.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!