Nemzetközi foci

„Tönkreteszik a játékot” – a videobíró megint kiakasztotta Angliát

Ha van vereség, ami fáj: az Aston Villa 2-1-re kikapott a Premier League 10. fordulójában a West Ham United otthonában, miközben több és minőségibb gólszerzési lehetőséget dolgozott ki. A hazaiak a 2. percben szereztek vezetést, erre még a szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtó Jack Grealish válaszolt egy távoli lökettel, majd a második félidő első percében is fejjel volt eredményes a WHU, ezután viszont már nem tudott kiegyenlíteni a Villa.

Pedig Ollie Watkins büntetőt rúghatott a 74. percben, de a keresztlécet találta el, majd ugyanő a 92. percben betalált ugyan, de hosszas videobírózás után les miatt érvénytelenítették a gólt. És ahogy a szezonban már sokszor, ismét a VAR-on pörögnek az angolok, ugyanis a csatárnak a felkarja lógott be a védő vonala mögé (ebben a szezonban már a mez ujjának vonalát veszik alapul), miközben Angelo Ogbonna rángatta és lökdöste őt.

Ami a VAR-t illeti, már korábban elmondtam a véleményem, de most már egyre kínosabban érzem magam néhány döntés miatt. Tönkreteszik a játékot

– írta például Grealish a Twitterén a döntésről.

Ezt a gólt nem adták meg:

Az szezont remekül kezdő Aston Villának ez volt az elmúlt öt fordulóban a egyedik veresége, így a tizedik helyen áll. A West Ham United három győzelemnél tart sorozatban, így már az ötödik.

Olvasói sztorik