Nemzetközi foci

A Real Madrid két kulcsjátékosa is koronavírusos

A Real Madrid szombaton a hivatalos honlapján jelentette be, hogy pozitív lett Casemiro és Eden Hazard koronavírustesztje. A keret többi tagj, valamint a szakmai is negatív mintát adott és a szombaton reggel elvégzett antigénteszt is negatív eredményt hozott.

A Real Madrid így a két játékost kénytelen lesz nélkülözni a vasárnapi, valenciai bajnokin. A csapat egypontos hátrányban van a listavezető Real Sociedad mögött.

Létezik, hogy valamiben egyetért a Juve és a Napoli?
Úgy tűnik, hogy a feje tetejére állt 2020-ban még ez is előfordulhat.

Hazard kiválása azért is lehet különösen fájó, mert ő még csak nemrég kezdte el a szezont, mindössze 144 perc van a lábában, ugyanakkor egész jó formát mutatott, a Huesca ellen pedig gólt is szerzett egy hete. A belga mindössze 25 mérkőzésen játszott azóta, hogy 2019 nyarán leigazolta őt a klub a Chelsea-től. Casemiro pedig az ötödik legtöbbet foglalkoztatott játékos volt az idényben, tíz mérkőzésen 764 percet töltött a pályán.

A hét elején a brazil hátvéd, Eder Militao tesztje szintén pozitív lett, ő már az Internazionale ellen 3-2-re megnyert keddi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést is kihagyta.

Kiemelt kép: JAVIER SORIANO / AFP

Olvasói sztorik