Nemzetközi foci sport

Itt a fordulat, Zlatan Ibrahimovic meggyógyult

Pénteken még arról cikkeztek az olasz lapok, hogy Zlatan Ibrahimovic nem győzte le a koronavírust és újabb kéthétnyi karantén vár rá.

Ibrahimovic egyelőre nem bír a bátor koronavírussal
Szeptember 24-e óta nem sikerült kigyógyulnia a Milan svéd csatárának.

Ezek után meglepő hírt közölt az AC Milan, amely szerint két negatív koronavírusteszt után Zlatan Ibrahimovic gyógyultnak minősült és elhagyhatja a házi karantént, Milánó egészségügyi hatósága feloldotta a karanténkötelezettséget.

Ibrahimovic legutóbb szeptember 21-én lépett pályára, amikor az AC Milan az ő két góljával győzte le 2-0-ra a Bolognát, azóta két bajnoki mérkőzést és két Európa-liga-selejtezőt kellett kihagynia.

Kiemelt kép: Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!