Nemzetközi foci sport

Örök emlékkel ajándékozta meg az ellenfele fiát Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic idénybeli első tétmeccsén egyből gólt szerzett, a Milan svéd csatár az ír Shamrock Rovers otthonában rendezett EL-selejtezőn talált be 0-0-s állásnál.

A Milan végül 2-0-ra nyert, és a meccs után a hazaiaknál Aaron Greene volt a szerencsés, aki mezt cserélt Ibrahimoviccsal. Majd egyből adta is oda az értékes ereklyét a meccsen labdaszedőként jelenlévő fiának, akit most nagyon irigyelhetnek a kis barátai.

Kiemelt kép: Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!