Nemzetközi foci sport

Ibrahimovic egyelőre nem bír a bátor koronavírussal

Még mindig nem állhat az AC Milan rendelkezésére Zlatan Ibrahimovic, aki 14 nappal az első pozitív koronavírusteszt után még mindig nem gyógyult meg a betegségből.

Botránykönyv állítja, hogy Ibrahimovic terrorban tartotta válogatott társait
Az utólag megszólalók szerint ez csak PR-fogás, de a szerdán megjelent könyv sötéten festi le a legnagyobb svéd futballsztárt.

A svéd csatár szeptember 24-én produkált pozitív eredményt, erre még úgy reagált,

A Covidnak volt bátorsága kihívni engem. Rossz ötlet.

Most már nem biztos,m hogy ennyire vidám, mert az olasz lapok beszámolója szerint a pénteki teszt még mindig pozitív volt – csakúgy mint a szeptember 23-a óta karanténban lévő brazil Leo Duarte.

Ez azt jelenti, hogy az október 17-i, Inter elleni mérkőzésen minden bizonnyal egyikük sem léphet pályára.

Kiemelt fotó: Marco Tacca / Anadolu Agency via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!