Nemzetközi foci sport

Nem lesznek nézők a magyar válogatott szerbiai Nemzetek Ligája-meccsén

Zárt kapus lesz vasárnap a Szerbia-Magyarország labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzés, adta hírül a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).

A magyar szövetség szerdán tette közzé, hogy a szerb hatóságok úgy döntöttek, nem engedélyezik a nézők részvételét a találkozón. A magyar csapat Törökországban (0-1) is zárt kapuk mögött játszott, majd Oroszország ellen (2-3) a Puskás Arénában is üres lelátók előtt szerepelt a sorozatban.

A magyar válogatottra rendkívül fontos hét vár, mivel a belgrádi NL-meccs előtt még csütörtökön az Európa-bajnoki pótselejtezőt játszik, csak ezután utazik Szerbiába, akkor már Sallai Roland nélkül. Onnan aztán Oroszország felé veszi az irányt, akkor már Gulácsi Péter nélkül.

Kiemelt képen a belgrádi lelátó Törökország ellen. Fotó: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!