Nemzetközi foci sport

Ronaldónak bíróság elé kell állnia a nemierőszak-ügy miatt

Cristiano Ronaldónak, a Juventus sztárjának bíróság elé kell állnia Las Vegasban a 2009-ben történt nemierőszak-ügye miatt.

Ronaldo egy Kathryn Mayorga nevű nővel vonult el 2009. június 13-án, Las Vegasban, a Palms Casino Resort szálloda 57306-os szobájába, és bár a nő többször is szólt neki, hogy nem szeretné, ha folytatódna az aktus, a focista a vád szerint ezt nem vette figyelembe.

Ronaldo-ügy: ledől a legnagyobb bálvány?
Elképesztő részletek derülnek ki a portugál klasszis állítólagos 2009-es nemierőszak-ügyéből. Ha igazak a vádak, nagy bajban van CR7.

A 2009-es nyomozás 2010 januárjában egy 375 ezer dolláros titoktartási megállapodással fejeződött be, de 2018-ban ismét elővették az esetet. A nő akkor azt mondta, azért hozta elő ismét az ügyet, mivel a szexuális zaklatások áldozatai által indított #metoo-mozgalom példát mutatott számára.

Mayorga polgári pert indított Ronaldo ellen, és a tárgyalást decemberre tűzték ki, írja a Sport nevű spanyol oldal

A lap azt is megemlíti, van esély arra, hogy a felek ismét megegyezzenek peren kívül, amennyiben erre nem kerül sor, akkor következhet a tárgyalás.

Kiemelt kép:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!