Nemzetközi foci sport

Koronavírusos lett Martin Ödegaard

Martin Ödegaard koronavírusos lett, írta az AS napilap az Onda Madrid televíziós csatorna beszámolójára hivatkozva.

A hétvégi La Liga-fordulót követően minden futballistát tesztelt a klub madridi hazatérése után, a spanyol csatorna szerint egyetlen teszt hozott pozitív eredményt a címvédőnél, Ödegaardé. Mivel a norvég együtt edzett az eedmény ismerete előtt a társaival, az egész csapatot újra tesztelni kell az előírások szerint.

Ödegaardnak karanténba kell vonulnia az előírások szerint, ezért biztosan kihagyja a Real Betis elleni bajnokit, de az sem kizárt, hogy további meccsekről marad majd le.

Kiemelt kép: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!