Nemzetközi foci sport

Nagy áldozatot hoztak a Real-játékosok a csapatukért

Bár a Bajnokok Ligájában nem jött össze a győzelem, a Real Madrid két serleget is behúzott az előző szezonban: parádés tavaszt-nyárt produkálva megnyerte a bajnokságot, valamint korábban a spanyol Szuperkupát is. A játékosok előbbi után 700 ezer, utóbbiért 300 ezer eurót kaptak volna – fejenként.

A kerettagok azonban megegyeztek abban, hogy lemondanak az összegről, ezzel is segítve a klubot és az alkalmazottakat.

A Cadena Cope számolt be a hírről, amely azt is megjegyezte, ez összesen 25 millió eurót (bő 9 milliárd forintot) jelent, amivel a gazdasági visszaesés ellenére is nyereséggel zár majd a klub.

Suárezt azzal vádolják, hogy csalt az olasz nyelvvizsgán
Egy olasz lap szerint előre tudta a válaszokat, miközben szinte egyáltalán nem beszél olaszul.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!