Nemzetközi foci sport

Luis Suárez fillérekért hagyja el Barcelonát

Az FC Barcelona mégis belement, hogy Luis Suárez az Atlético Madrid játékosa legyen.

Az uruguayi csatárnak nyáron jelezte Ronald Koeman vezetőedző, hogy nem számít már rá és kereshet magának új csapatot. Ezt meg is tette Suárez, amikor azonban a spanyol élvonalbeli rivális Atléticóhoz akart alárni, a Barca elnöke, Josep María Bartomeu megakadályozta az üzletet.

Úgy tűnik, mégsem lesz szép Suárez szakítása a Barcával
Meg akarják nehezíteni a csapatváltását.

A BBC beszámolója szerint a 33 éves támadó képviselete leült a katalánok vezetőségével és sikerült mindenben megegyezniük egymással. A megállapodás értelmében Suárezért mindössze négymillió eurót fizet majd az Atleti, ami igazán csekély összeg egy olyan csatárért, aki 198 gólt rúgott hat év alatt.

Suárez évente 15 millió eurót fog keresni új csapatában, vagyis pont feleannyit, mint a katalánoknál.

Kiemelt kép: Maria Jose Segovia/NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!