Nemzetközi foci sport

Már meg is lőtte első idei gólját Szoboszlai Dominik a bajnokságban

Szoboszlai Dominik szombaton megszerezte idei első gólját az osztrák élvonalban az Altach ellen. A magyar válogatott középpályás a második fordulóban a 64. percben talált be tizenegyesből.

Szoboszlai 2018 májusi debütálása óta mind a négy büntetőjét berúgta a Salzburgban, ennyit pedig egyetlen csapattársa sem értékesített. A szomabti bajnokit 4-1-re nyerte az osztrák címvédő és két mérkőzés után százszázalékosak salzburgiak.

Kiemelt kép: David Geieregger/SEPA.Media /Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!