Nemzetközi foci

Megvan, melyik csatornán lehet majd nézni a bődületes Szoboszlai-gólokat

Az ARENA4 sportcsatorna pénteken bejelentette, hogy megszerezte az osztrák élvonalbeli bajnokság közvetítési jogait.

A megállapodás szerint Magyarországon csak ezen a csatornán lehet majd a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Red Bull Salzburg mérkőzéseit nézni, ennek a csapatnak minden bajnokiját programjára is tűzi az ARENA4.

Az osztrák bajnokság az egyik legdinamikusabban fejlődő közép-európai liga, Szoboszlai Dominik pedig hétről-hétre bizonyítja, hogy napjaink egyik legtehetségesebb magyar futballistája. Amikor néhány évvel ezelőtt Dzsudzsák Balázs a PSV-hez szerződött, a holland bajnokságot közvetítő magyar sportcsatorna nézettsége ugrásszerűen megnőtt, mert mindenki a magyar szélső meccseire volt kíváncsi. Biztos vagyok benne, hogy Szoboszlai Dominik és a Salzburg bajnoki találkozói is hasonló érdeklődést váltanak majd ki az ARENA4 nézőiben

– érvelt a döntés mellett Misur Tamás, az ARENA4 főszerkesztője.

Az osztrák Bundesliga mérkőzései mellett a skót Premier League és angol Championship, azaz a másodosztály meccseit is megtalálhatják az a csatorna kínálatában. A 2020 augusztusában elindított csatorna további prémium sportjogokkal is rendelkezik, az NHL az NFL mérkőzései mellett az NCAA egyetemi amerikaifutball-bajnokság, valamint a MotoGP és az Indycar futamai is az ARENA4-en lesznek láthatók.

Kiemelt kép: MTI/AP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik