Nemzetközi foci sport

Megvan, melyik csatornán lehet majd nézni a bődületes Szoboszlai-gólokat

Az ARENA4 sportcsatorna pénteken bejelentette, hogy megszerezte az osztrák élvonalbeli bajnokság közvetítési jogait.

A megállapodás szerint Magyarországon csak ezen a csatornán lehet majd a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Red Bull Salzburg mérkőzéseit nézni, ennek a csapatnak minden bajnokiját programjára is tűzi az ARENA4.

Az osztrák bajnokság az egyik legdinamikusabban fejlődő közép-európai liga, Szoboszlai Dominik pedig hétről-hétre bizonyítja, hogy napjaink egyik legtehetségesebb magyar futballistája. Amikor néhány évvel ezelőtt Dzsudzsák Balázs a PSV-hez szerződött, a holland bajnokságot közvetítő magyar sportcsatorna nézettsége ugrásszerűen megnőtt, mert mindenki a magyar szélső meccseire volt kíváncsi. Biztos vagyok benne, hogy Szoboszlai Dominik és a Salzburg bajnoki találkozói is hasonló érdeklődést váltanak majd ki az ARENA4 nézőiben

– érvelt a döntés mellett Misur Tamás, az ARENA4 főszerkesztője.

Az osztrák Bundesliga mérkőzései mellett a skót Premier League és angol Championship, azaz a másodosztály meccseit is megtalálhatják az a csatorna kínálatában. A 2020 augusztusában elindított csatorna további prémium sportjogokkal is rendelkezik, az NHL az NFL mérkőzései mellett az NCAA egyetemi amerikaifutball-bajnokság, valamint a MotoGP és az Indycar futamai is az ARENA4-en lesznek láthatók.

Kiemelt kép: MTI/AP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!