Magyar foci sport

Szoboszlai Dominik döntött a pályafutását illetően

Felkészülési mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott egymással a Salzburg és a Liverpool csapata, magyar szempontból azonban volt egy sokkal fontosabb momentuma is az összecsapásnak.

Az osztrák csapat Patson Daka révén a 3. percben szerzett vezetést, ezt a zambiai válogatott csatár tíz perc múlva megduplázta.

A kétgólos előnyt a 72. percig tartotta a Salzburg, akkor Rhian Brewster szépített, majd a 81. percben beállította a 2-2-es végeredményt.

„Mindig sokat lehet tanulni a Liverpooltól, ezért ezek a mérkőzések nagyon értékesek. Hálásnak kell lennünk, hogy az felkészülés során játszhatunk ellene” – nyilatkozta Szoboszlai Dominik, aki bő fél órát játszott.

A válogatott játékos ezt követően fontos bejelentetést tett.

A családommal közösen úgy döntöttünk, hogy Salzburgban maradunk. Ez a klub sokat adott nekem, és szeretném folytatni a csapattal a megkezdett utat a következő szezonban, és ismét be akarok jutni a Bajnokok Ligájába.

Felkészülési mérkőzés

Salzburg (osztrák)–Liverpool (angol) 2-2 (2-0)
gól: Daka (3., 13.), illetve Brewster (73., 81.)

Kiemelt fotó: redbullsalzburg.at

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!