Magyar foci sport

Szoboszlai ügynöke reagált a Napoli-hírre

Azok után, hogy a La Gazzetta dello Sport csütörtöki száma megírta, Szoboszlai Dominikért 25 millió eurót adna a Napoli, de a Salzburg 40 milliót kér érte, megszólalt a magyar válogatott labdarúgó ügynöke is.

Az olasz kupagyőztes nagy rohamot indított Szoboszlaiért
40 millió euró a Salzburg által megszabott ár a középpályásért.

Esterházy Mátyás megerősítette, Szoboszlai a 2020-21-es szezonban is a Salzburg játékosa lesz.

„A döntés végleges, Dominik a Bajnokok Ligájában akar futballozni idén is, a Salzburg mezében. Követjük azt az utat, amit már korábban kijelöltünk. Jól érzi magát klubjában és szeretne őszi válogatottbeli kötelességeire is tejes erővel fókuszálni” – idézte az M4sport.hu portál a menedzsert.

Az átigazolási hírekben jól értesültnek számító újságíró, Gianluca Di Marzio érdeklődésére azt is megerősítette, Szoboszlai nem véletlenül jelentette be ezt két hete.

A döntés nem változott!

Kiemelt fotó: KISBENEDEK ATTILA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!