Nemzetközi foci sport

Gareth Bale a Premier League-be igazolna

Gareth Bale tanácsadói Londonba utaztak, hogy a Tottenham Hotspurrel egyeztessen, írja a Sky Sports.

A brit lap szerint Bale-lel nem számol érdemben a Real Madrid, ahogyan írják, a spanyolok megnyomták a törlés gombot. Bale viszont nyitott lenne arra, hogy visszatérjen abba a csapatba, amelyben 2007 és 2013 között kiteljesedett és egy kölcsönszerződés minden fél számára megfelelő lehet.

A Tottenham egyébként is tárgyal már a Reallal, mivel Sergio Reguilónt is kinézte magának José Mourinho. A Spursnek ráadásul igyekeznie kell, mert október ötödikén zárul a piac és Bale-ért más Premier League-csapatok is bejelentkeztek már.

Kiemelt kép: GABRIEL BOUYS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!