Nemzetközi foci

„Bale tiszteletlen a Real Madriddal szemben, mennie kell”

Miközben a Real Madrid karnyújtásnyira van attól, hogy bajnok legyen – a csütörtöki utolsó előtti fordulóban eldőlhet az első hely sorsa –, még mindig állandó témát ad Gareth Bale helyzete a csapatnál. A walesi az újraindulás óta összesen játszott 100 percet, így többnyire azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy a kispadnál szórakoztatja magát, tett már úgy, mint aki alszik meccs közben, legutóbb pedig távcsövet formált a kezéből és egy vécépapír gurigából, úgy nézte a játékot.

Van, aki nem díjazza, hogy Bale poénkodik a lelátón ücsörögve, korábbi tottenhames csapattársa, a bolgár Dimitar Berbatov a Betfairen vezetett blogjában szállt bele a viselkedése miatt.

„Amikor láttam, nem akartam elhinni. (…) Egyáltalán nem támogatom, ez nem profi viselkedés, tiszteletlen a Real Madriddal szemben. Imádom nézni a játékát, és átérzem a fájdalmát, amiért nem játszik, voltam én is hasonló helyzetben. De túl messzire ment” – írta Berbatov, aki 2007-2008-ban játszott együtt Bale-lel a Spursben.

Ez sem a csapatnak, sem Bale-nek nem jó és negatív publicitást kap. Az egyetlen megoldás, ha Bale elhagyja a Real Madridot

– írta Berbatov, aki szerint ennél az is jobb lenne, ha a játékos kérné, hogy engedjék el kölcsönbe.

Luis Suárez már nem hisz abban, hogy bajnok lehet a Barca
Persze azért az utolsó két meccsüket meg akarják nyerni, de már a Bajnokok Ligájára kell koncentrálniuk.

A 30 éves walesiről kérdezték Zinedine Zidane-t is a szerdai sajtótájékoztatón, bár a francia edző már nagyon unja, hogy mindig ez a téma. Azt felelte, mindenki, így Gareth Bale is a csütörtöki, Villarreal elleni mérkőzésre fókuszál, nem arra, hogy mi lesz majd a szezon után.

Ő is egy közülünk. Mindig éket akarnak verni közénk, azt akarják, hogy összevesszünk, de ez nem fog sikerülni, oké?

A Real Madrid négypontos előnyből várja a 37. fordulót, otthon lehet meg az aranyérem. A Barcelona is hazai pályán játszik, az Osasuna lesz az ellenfél.

Olvasói sztorik