Nemzetközi foci sport

„Bale tiszteletlen a Real Madriddal szemben, mennie kell”

Miközben a Real Madrid karnyújtásnyira van attól, hogy bajnok legyen – a csütörtöki utolsó előtti fordulóban eldőlhet az első hely sorsa –, még mindig állandó témát ad Gareth Bale helyzete a csapatnál. A walesi az újraindulás óta összesen játszott 100 percet, így többnyire azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy a kispadnál szórakoztatja magát, tett már úgy, mint aki alszik meccs közben, legutóbb pedig távcsövet formált a kezéből és egy vécépapír gurigából, úgy nézte a játékot.

Van, aki nem díjazza, hogy Bale poénkodik a lelátón ücsörögve, korábbi tottenhames csapattársa, a bolgár Dimitar Berbatov a Betfairen vezetett blogjában szállt bele a viselkedése miatt.

„Amikor láttam, nem akartam elhinni. (…) Egyáltalán nem támogatom, ez nem profi viselkedés, tiszteletlen a Real Madriddal szemben. Imádom nézni a játékát, és átérzem a fájdalmát, amiért nem játszik, voltam én is hasonló helyzetben. De túl messzire ment” – írta Berbatov, aki 2007-2008-ban játszott együtt Bale-lel a Spursben.

Ez sem a csapatnak, sem Bale-nek nem jó és negatív publicitást kap. Az egyetlen megoldás, ha Bale elhagyja a Real Madridot

– írta Berbatov, aki szerint ennél az is jobb lenne, ha a játékos kérné, hogy engedjék el kölcsönbe.

Luis Suárez már nem hisz abban, hogy bajnok lehet a Barca
Persze azért az utolsó két meccsüket meg akarják nyerni, de már a Bajnokok Ligájára kell koncentrálniuk.

A 30 éves walesiről kérdezték Zinedine Zidane-t is a szerdai sajtótájékoztatón, bár a francia edző már nagyon unja, hogy mindig ez a téma. Azt felelte, mindenki, így Gareth Bale is a csütörtöki, Villarreal elleni mérkőzésre fókuszál, nem arra, hogy mi lesz majd a szezon után.

Ő is egy közülünk. Mindig éket akarnak verni közénk, azt akarják, hogy összevesszünk, de ez nem fog sikerülni, oké?

A Real Madrid négypontos előnyből várja a 37. fordulót, otthon lehet meg az aranyérem. A Barcelona is hazai pályán játszik, az Osasuna lesz az ellenfél.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!