Nemzetközi foci

Nagytakarítás a spanyol topcsapatnál, 14 játékost küldenek el

Miközben az előző szezonban még negyedik volt a Valencia a spanyol bajnokságban, megnyerte a Király Kupát és elődöntőzött az Európa Ligában, a mostani idényben csak árnyéka önmagának a csapat, amely két fordulóval a bajnokság vége előtt csak a kilencedik helyen áll a spanyol élvonalban. A rossz szereplés miatt már két edzőt is menesztett a klub (Marcelino, Albert Celades), de úgy tűnik, további komoly változtatások lesznek.

A Goal Espana értesülései szerint összesen 14 játékost akarnak elküldeni az első csapat keretéből.

Ráadásul elég komoly nevek is vannak közöttük, mint például Kevin Gameiro, Rodrigo Moreno, Jasper Cillessen, Geoffrey Kondogbia, Goncalo Guedes vagy a csapatkapitány, Dani Parejo, hogy csak párat említsünk. Maxi Gómez, Cristiano Piccini, Kangin Lee, Daniel Wass és Gyenisz Cserisev is szerepel a többi közt a hosszabbtávú tervekben, José Luis Gaya lehet az új cséká.

Bár ez a szezon valóban félresiklott, így is meglepő, hogy bő egy csapatnyi játékostól készül megválni a klub, a tulajdonos, Peter Lim vélhetően még több szurkolóval utáltatja meg magát. Limet amúgy sem nagyon kedvelik, mióta átvette az irányítást, a lánya ráadásul a múlt hónapban azt üzente a drukkereknek, hogy a családja azt csinál a valenciai focicsapattal, amit csak akar.

Kiemelt kép: Jose Miguel Fernandez / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Olvasói sztorik