Nemzetközi foci sport

Bale sportot űz a trollkodásból a Real meccsein

Könnyen lehet, hogy Gareth Bale bajnokként távozik majd a nyáron a Real Madridtól, hiszen csapata három fordulóval a spanyol bajnokság zárása előtt négy ponttal vezet a Barcelona előtt.

Sergio Ramos nélkül sem maradt ki a Real Madrid tizenegyese
Szokatlan csere és akcióból szerzett gól is összejött a Real Madrid meccsén.

Hogy aztán Bale mennyire érezné magáénak a bajnoki címet, az már más kérdés, mivel 16 meccsen összesen 546 perc (átlagosan 34 perc) jutott neki, ez idő alatt 2 gólt és 2 gólpasszt ért el. A kevés lehetőség annak fényében egyáltalán nem meglepő, hogy a Real edzője, Zinédine Zidane tavaly nyáron konkrétan kijelentette, hogy nem számol a walesi szélsővel, aki végül mégis a spanyol klubnál maradt.

A Real legutóbbi, Alavés elleni meccsén Zidane mind az öt cserelehetőséget kihasználta, de Bale így sem került a pályára. A walesi légiós nevetve nyugtázta, hogy megint nem játszott (heti 350 ezer fontos, vagyis 138 millió forintos fizetésért ül a padon),

de már korábban is elszórakoztatta magát, a maszkot ugyanis szemellenzőként használta, és úgy tett, mintha szunyókálna egyet a lelátón meccs közben.

Kiemelt kép: Twitter

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!