Nemzetközi foci sport

Nézőkkel indul pénteken az új Bundesliga-szezon

Már a pénteki Bayern München–Schalke mérkőzésen is lehetnek szurkolók a lelátón, mivel a német kormány engedélyezte a nézők előtti játékot, írja az ESPN.

Kedden virtuális találkozót tartott a kancellária a tartományi kormányfőkke, amely során az a határozat született, hogy a hazai csapatok drukkerei a helyszínen nézhetik meg a Bundesliga-mérkőzéseket. Idegenbeli szurkolók nem mehetnek be, ahogyan kitiltották az alkoholt is a stadionokból. A maximális engedélyezett létszám stadiononként változik, erről folyamatosan, de erről a szezon közben döntenek majd az aktuális számok függvényében.

A Német Labdarúgó Szövetség (DFL) augusztusi szabályzata érvényben maradnak, így csak maszkban és tiszta kontaktlista bizonyításával léphet be bárki a stadionokba.

Kiemelt kép: Adam Pretty/Bongarts/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!