Nemzetközi foci sport

Arra ért haza egy focista a Nemezet Ligája-meccséről, hogy mindenéből kiforgatták

Az utóbbi időben kifejezetten utaznak a betörők és tolvajok a focistákra, mivel amíg a mérkőzéseken szerepelnek a labdarúgók, a házuk üresen áll. Senkivel sem bántak el azonban annyira a bűnözők, mint a dán válogatott Kasper Dolberggel.

A támadónak ugyanis nem csak a házából vittek el minden értéket, hanem a méregdrága Porschéjának is lába kélt, mikor a Nemzetek Ligája-meccséről hazatért Nizzába. A L’Équipe szerint Dolberg autóját törték fel a tolvajok, amiben megtalálták a lakáskulcsot, így aztán tettek egy kitérőt a Nice játékosának otthonában is.

Dolberg az autója mellett így elveszített készpénzt, telefont, órát és minden egyéb mozdítható értéket.

Kiemelt kép: LISELOTTE SABROE / BELGA MAG / Belga via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!