Nemzetközi foci

Ennél a videónál semmi sem mutatja meg jobban, mennyire zseniális Kevin De Bruyne

Nincs annál nagyobb elismerés, mint ami a játékostársaktól érkezik, márpedig a profi labdarúgók szövetsége a 2019-2020-as szezonban Kevin De Bruyne-t választotta a legjobbnak a Premier League-ben. A Manchester City belga középpályása mindezek után este a válogatottban villogott, ő volt az Izland ellen 5-1-re megnyert meccs legjobbja.

Cristiano Ronaldo szenzációs duplájával nyert Portugália, közben megismétlődött a vb-döntő
A portugál a második a futballtörténelemben, aki átlépte a 100 gólos határt a válogatottban.

De Bryune természetesen végig a pályán volt, kiosztott két gólpasszt is. Már az első is szenzációs volt, ahogy egy csellel megvert egy védőt, mielőtt helyzetbe hozta Dries Mertenst, de készült egy lassított videó arról, amikor Jeremy Dokut játszotta meg a 79. percben és

abban benne van minden, mitől is olyan zseniális játékos.

Már amikor visszafelé mozog, hogy kérje a passzt, gyorsan felméri szinte az összes lehetőséget (így már ekkor pontosan tudta, hol helyezkedik Doku és merre iramodhat meg), majd miután átvette a labdát, még gyorsan felpillantott, hogy szinte azonnal meghozza a tökéletes döntést és két védő között indítva szöktesse csapattársát.

A 18 éves támadó érdemeit se vegyük el, gyönyörűen fejezte be az akciót, így második válogatott meccsén meg is szerezte első gólját.

Forrás: sofascore.com

Kiemelt kép: VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga via AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik