Nemzetközi foci sport

Azonnali piros lappal szórták ki a Vidi hátvédjét a Nemzetek Ligájában

A MOL Fehérvár FC hátvédje, Visar Musliu nagyon nehéz helyzetbe hozta válogatottját a Nemzetek Ligájának keddi játéknapján.

Az észak-macedón védő a C divízióban volt Grúzia vendége, a második félidőben Musliu 1-1-es állásnál szállt bele nagyon durván Jaba Kankavába, amiért joggal állította ki a játékvezető.

Innentől a vendégeknek a hősies védekezés maradt osztályrészül, de ezt maradéktalanul teljesítették is, így aztán maradt az 1-1-es végeredmény. A csoport másik mérkőzésén Örményország 2-0-ra verte Észtországot.

Nemzetek Ligája, C divízió, 2. csoport, 2. forduló:

Örményország-Észtország 2-0 (1-0)
Georgia – Észak-Macedónia 1-1 (1-1)

A csoport állása: 1. Észak-Macedónia 4 pont (3-2), 2. Grúzia 4 (2-1), 3. Örményország 3, 4. Észtország 0

Kiemelt kép: PressFocus/MB Media/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!