Magyar foci

Apja elárulta, hogy Szoboszlai miért duzzogott a lecserélésekor

A Törökországban látványos szabadrúgásával győztes gólt szerző Szoboszlai Dominik nem játszotta végig az Oroszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzést, Marco Rossi a 82. percben lecserélte, a helyére az újonc Cseri Tamás érkezett.

Szoboszlai mozdulataiból úgy tűnt, nem érintette jól, hogy lecserélték, látványosan duzzogott, és nem pacsizott le mindenkivel.

 A fiam magára volt dühös, nem volt elégedett a saját teljesítményével. Bosszantotta, miért csak a hatvanadik perc után kezdett el jól játszani a válogatott. Úgy volt vele, ha az elejétől kezdve megfelelő felfogásban futballozik a csapat, teljesen máshogy alakult volna a mérkőzés

– mondta a Blikknek Szoboszlai Zsolt, a játékos édesapja.

A lap megszólaltatott másokat is az ügyben, a korábbi szövetségi kapitány, a hétfőn a Kaposvár élére kinevezett Várhidi Péter azt mondta, senki nem engedheti meg magának ezt a reakciót, és Szoboszlainek példát kellett volna vennie a csapatkapitány Szalai Ádámról, aki zokszó nélkül hagyta el a pályát.

Rossi egyébként azt mondta, előre megbeszélte a játékossal, hogy nem marad végig a pályán, mert volt egy kisebb sérülése, és nem akartak kockáztatni.

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Olvasói sztorik