Nemzetközi foci sport

Ronaldóra rászóltak, mert nem volt rajta maszk

Portugália Cristiano Ronaldo nélkül tömte ki a vb-ezüstérmes horvátokat, a Nemzetek Ligája-rangadó vége 4-1- lett, de lehetett volna ez sokkal csúnyább is horvát szempontból, ha Dominik Livakovic nem mutat be óriási védéseket, és a kapufa nem segíti őt ki háromszor is.

Mbappé szemtelen kötény után lehetetlen szögből szerzett gólt
A nap rangadóján a portugálok nagyon elverték a horvátokat.

A válogatottban 99 gólnál járó Ronaldo egy méhcsípés miatt nem került be a keretbe, de a lelátón ott ült, viszont elfeledkezett róla, hogy a koronavírus-járvány miatti protokoll szerint maszkot kell húznia. Végül egy nő szólt Ronaldónak, hogy kövesse a többiek példáját, úgyhogy innentől ő is maszkban figyelte a pályán zajló eseményeket.

Az első Nemzetek Ligája-sorozatot megnyerő portugálok kedden a svédekhez látogatnak, és Fernando Santos szövetségi kapitány Ronaldóról csak annyit mondott, hogy ő is elutazik a csapattal, és ha sikerül addigra lehúzni a méhcsípés miatti gyulladást, akkor játszani is fog.

Kiemelt kép: Christopher Lee – UEFA/UEFA via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!