Nemzetközi foci sport

Méhcsípés intézte el Ronaldót

Írtunk már róla, hogy Cristiano Ronaldo kihagyhatja a portugál válogatott Horvátország és Svédország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzéseit, mert a jobb nagylábujja begyulladt.

A nagylábujja tarthatja távol Ronaldót a 100. válogatott góljától
Pedig brutális tempóban szórta a gólokat az utolsó hat válogatott meccsén.

Azóta kiderült, hogy egy méhcsípés okozta a problémát, és Ronaldo nem is került be a horvátok elleni keretbe, mivel napok óta nem edzett a többiekkel. Fernando Santos szövetségi kapitány azt mondta, egyelőre még várniuk kell, hogy kiderüljön, a keddi, svédországi meccsen már játszhat-e Ronaldo, aki 99 gólnál tart a válogatottban.

Kiemelt kép: Anton Denisov / Sputnik / Sputnik via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!