Nemzetközi foci

A Lyontól veszi meg Suárez utódját a Barca

A Barcelona nagyon közel áll Memphis Depay leigazolásához.

A Lavanguardia nevű oldal azt írja, a Barcelona 25 millió eurót fizethet a Lyonnak a holland támadóért. Mivel az új edző, Ronald Koeman jelezte, hogy több játékosra, így az uruguayi támadóra, a Juventushoz tartó Luis Suárezre sem számít, így érthető, hogy a Barcelona körülnézett csatárfronton.

Koeman a holland válogatottból jól ismeri Depayt, aki középcsatárként és szélsőként is tud játszani, persze a Barcelonánál mindig az a kardinális kérdés, hogy az új érkezők hogyan értik meg magukat a hosszú huzavona után végül maradó Lionel Messivel.

Lionel Messi bejelentette, hogy a Barcelona játékosa marad
A családi dráma vége az lett, hogy nem ment bíróságra a sztárjátékos.

Depay pénteken végig pályán volt a holland válogatott lengyelek elleni 1-0-s győzelme alkalmával a Nemzetek Ligájában, a Lyonnal pedig nagyon jól kezdte a francia bajnokságot, a Dijon elleni meccsen mesterhármassal nyitott. Az 51-szeres holland válogatott Depay a PSV Eindhovenből indulva megfordult a Manchester Unitedben is, amellyel FA Kupát, Ligakupát és Európa Ligát nyert. A Lyon 2017 januárjában 16 millió euróért vette meg a MU-tól, úgyhogy nyereséggel adhat túl rajta.

Depay a Koeman-éra első igazolása lehet, de egy másik holland, a Liverpoollal bajnoki címet nyerő Georginio Wijnaldum is a katalánokhoz tart a hírek szerint.

Kiemelt kép: Philippe DESMAZES / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik