Nemzetközi foci sport

Messiék szerint szó sincs semmilyen 700 milliós kivásárlási árról

Tovább bonyolódik Lionel Messi helyzete az FC Barcelonánál, miután a futball legnagyobb húzóneve nem ismeri el a szerződésének feltételeit.

A Barca megerősítette Messi távozási szándékát
Itt a vég, az argentin írásban is jelezte, nem marad a katalánoknál.

Az argentin szupersztár közölte a katalánok vezetőivel, hogy távozni akar, de a Barca erősködik, hogy csak akkor mehet el a csapattól, ha megkapják a szerződésében megállapított 700 millió eurós kivásárlási árat, amelyet a labdarúgónak kéne kifizetnie egy szerződésbontás esetén is. Azóta a focista apja, aki egyben ügynöke is, Jorge Messi is tárgyalt a vezetőkkel és bár arról szóltak a legfrissebb hírek, hogy egy évet még maradhat a csatár, újra arról lehet olvasni, hogy menni akar.

Messiék ugyanis kiadatk pénteken egy közleményt amely szerint szó nincs arról, hogy 700 millióba kerülne a csatár távozása, hiába ismerte ezt el a spanyol liga.

Nem tudjuk, melyik szerződést elemezte a La Liga és mi alapján döntöttek a szerződésbontás feltételeiről. Ez a 700 milliós kitétel egy hiba a La Liga részéről

– áll a közleményben.

Messi egyértelműen ingyen akar távozni a csapattól és a hírek szerint a Manchester Cityben köthet ki, ahol korábbi edzőjével, pep Guardiolával dolgozhatna újra. Az angolok azonban kivárnak, mert ekkora összeget még Messiért sem akar kiadni a tulajdonos, de nagyon örülnének az argentin megszerzésének.

Kiemelt kép: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!