Nemzetközi foci sport

Vajon mit csinálhat Messi, amíg az apja a Barcával tárgyal?

Lionel Messi a Bayern München ellen 8-2-re elveszített Bajnokok Ligája-negyeddöntőt követően borított mindent a Barcelonánál és jelezte, hogy el akarja hagyni a klubot, amelyhez 2001-ben érkezett, és amelynek színeiben 731 meccsen 634 gólt szerzett, nyert négy Bajnokok Ligáját és tíz spanyol bajnoki címet – többek közt.

Felbontja a szerződését és ingyen elengedi játékosát a Barca
Ronald Koeman nem tervez vele, a fizetésén spórol a klub.

Míg nem is olyan rég még teljesen menthetetlennek tűnt a Barca és az argentin játékos kapcsolata, lehet, hogy a bonyolult és sárdobálós szakítás helyett az lesz a vége, hogy marad a játékos. Legalábbis erről próbálják meggyőzni az őt képviselő apját, Jorgét a barcelonai vezetők.

És hogy mindeközben mit csinál Lionel Messi?

Padelezik a barátjával és csapattársával, Luis Suárezzel.

Ugyan kérte, hogy hagyják békén az újságírók, így is levideózták őket sportolás közben. Suárezre a hírek szerint egyébként nem számít az új vezetőedző, Ronald Koeman, és állítólag már nagyon közel áll ahhoz, hogy az olasz bajnok Juventushoz szerződjön.

Mi az a padel?

Egy ütős játék, amelyet nagyjából egy teniszpálya felének megfelelő, körbekerített pályán űznek, és ugyanúgy pontozzák mint a teniszt, viszont a squashoz hasonlóan lehet használni a plexifalakat is.

Kiemelt kép: JOSE JORDAN / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!