Nemzetközi foci

Vajon mit csinálhat Messi, amíg az apja a Barcával tárgyal?

Lionel Messi a Bayern München ellen 8-2-re elveszített Bajnokok Ligája-negyeddöntőt követően borított mindent a Barcelonánál és jelezte, hogy el akarja hagyni a klubot, amelyhez 2001-ben érkezett, és amelynek színeiben 731 meccsen 634 gólt szerzett, nyert négy Bajnokok Ligáját és tíz spanyol bajnoki címet – többek közt.

Felbontja a szerződését és ingyen elengedi játékosát a Barca
Ronald Koeman nem tervez vele, a fizetésén spórol a klub.

Míg nem is olyan rég még teljesen menthetetlennek tűnt a Barca és az argentin játékos kapcsolata, lehet, hogy a bonyolult és sárdobálós szakítás helyett az lesz a vége, hogy marad a játékos. Legalábbis erről próbálják meggyőzni az őt képviselő apját, Jorgét a barcelonai vezetők.

És hogy mindeközben mit csinál Lionel Messi?

Padelezik a barátjával és csapattársával, Luis Suárezzel.

Ugyan kérte, hogy hagyják békén az újságírók, így is levideózták őket sportolás közben. Suárezre a hírek szerint egyébként nem számít az új vezetőedző, Ronald Koeman, és állítólag már nagyon közel áll ahhoz, hogy az olasz bajnok Juventushoz szerződjön.

Mi az a padel?

Egy ütős játék, amelyet nagyjából egy teniszpálya felének megfelelő, körbekerített pályán űznek, és ugyanúgy pontozzák mint a teniszt, viszont a squashoz hasonlóan lehet használni a plexifalakat is.

Kiemelt kép: JOSE JORDAN / AFP

Olvasói sztorik